Od září 2011 je na rudoleckých jatkách k dostání několik druhů uzenářských výrobků vyráběných s co nejmenším množstvím (či úplně bez) různých polyfosfátů, zvýrazňovačů barvy, stabilizátorů trvanlivosti a podobně. Jedná převážně o ruční práci.
Výborně se povedly Rudolecké párky (pouze maso a tuk, žádná mouka – bezlepkový výrobek), plněné do vepřových (silných) střev (z důvodu úspory času při výrobě).
Zájem je i o Rudoleckou hrubozrnnou sekanou, která je s malým obsahem strouhanky, což má kladný vliv na konečnou chuť. Obsahuje i hovězí maso, je tedy hutnější.
Ostřejší Farmářská klobása a paprikovější Rudolecká klobása, obě opět bezlepkové, doplňují počáteční sortiment uzenářských výrobků.
Pracovníci nyní pracují na plánované změně vzhledu, protože zejména oslovené zákaznice preferují drobný tučný podíl oproti prvotně použité hrubé zrnitosti.